სიახლეები

 

ელიზა მარქარაშვილი "შოკოლადი, ყავა, თაფლი და ქიმია"

გამოვიდა ქიმიაში სამეცნიერო-პოპულარული ლიტერატურის სერიის მე-8 წიგნი - ელიზა მარქარაშვილი "შოკოლადი, ყავა, თაფლი და ქიმია".

წიგნში განხილულია ტკბილეული: შოკოლადი, ყავა, კოკა-კოლა და მათი შექმნის ისტორია.

მოთხრობილია ფუტკარზე, როგორც ქიმიკოსზე, რომელიც უამრავი პროდუქტის, კერძოდ თაფლის, დინდგელის და სხვათა შემქმნელია. Gგარდა ამისაა საინტეროსოდაა გადმოცემული კვების პროდუქტების, კერძოდ ტკბილეულის, პურფუნთუშეულის, ხორცის, ბოსტნეულის და სხვა პროდუქტების შესაფუთი პოლიმერული მასალების შესახებ.

წიგნი დაწერილია პოპულარული ენით და ვფიქრობთ გამოიწვევს ქიმიისადმი ინტერესს სკოლის მოსწავლეებში.

წიგნის ჩამოსაწერად შეგიძლიათ გამოიყენოთ შემდეგი ბმული.

 

 

გამოქვეყნებულია: 09-02-2013